Voormalig centrummanager van Tubbergen uit de klerenDe foto die Mechteld Geesing liet maken voor het Enschedese café Rocks. (Foto: Edwin Brosens)
Van de redactie | 04-12-2020
TUBBERGEN – De voormalig stadsmanager van Tubbergen, Mechteld Geesing, is uit de kleren gegaan voor Café Rocks in Enschede.

Vanaf haar zestiende is Geesink een fervent Rockganger, vertelt ze aan Twente FM. Rock is een nachtcafé in Enschede, die net als de andere horeca gesloten is en hierdoor inkomsten mist. Meerdere Rockgenoten van Geesing hebben acties bedacht om hun café te helpen, zoals het draaien van kaarsen en het organiseren van rommelmarkten. Geesink wou ook iets doen. “Ik kwam snel op de gedachte: een blote vrouw brengt altijd geld in het laatje.”

Hobby

Geesink moest eerder al aftreden als stadsmanager uit Tubbergen, omdat ze in de Panorama stond met een foto in een lingerie. Foto’s maken is voor Geesink een hobby. “Ik mag het wel heel graag doen.”

Excuus

Onder een excuus heeft Geesink de eigenaar van het café om toestemming gevraagd of zij een fotoshoot mocht houden. Dit mocht en daarom heeft Geesink twee weken geleden foto’s gemaakt in het café. Naast foto’s voor zichzelf heeft ze ook foto’s in een lingerie op de bar gemaakt, deze staat te koop.

Verkoop

De foto in lingerie op de bar is op een plaat van 1.20 bij 1.80 meter afgedrukt en staat te koop op Marktplaats. “Na een half uur was het eerste bod van 500 euro al binnen.”
De opbrengst gaat volledig naar het café.

Het interview met Mechteld Geesing is hier te beluisteren.

 
Volg ons